Home    Vitamine en mineralen  Spirulina 60 tab
Spirulina 60 tab

Spirulina 60 tab


Marcus Roher

Spirulina


€ 6.50

Artikelcode: 720


 

Spirulina

Heeft een drievoudige werking

Ongezond eten, gebrek aan beweging, roken, drinken en stress zorgen bij elkaar voor een opeenhoping van afvalstoffen in ons lichaam. Door die afbraakproducten voelen we ons moe en futloos.  Spirulina® helpt u er snel weer bovenop! Spirulina werkt op drie niveaus tegelijk:

Reinigend:
Spirulina stimuleert de inwendige reiniging en zuivert het bloed. U voelt zich fitter en vrolijker en krijgt meer energie.

Herstellend:
Spirulina compenseert tekorten in de voeding en stimuleert de stofwisseling. De fysieke gesteldheid verbetert merkbaar en u herstelt sneller na inspanningen.

Versterkend:
Spirulina versterkt het natuurlijke afweersysteem en verhoogt daardoor de weerstand. U voelt zich sterker en bent beter opgewassen tegen de dagelijkse drukte.
Het geeft nieuwe energie, maakt u opgewekter en stabieler en verhoogt concentratie en het uithoudingsvermogen. Dit blijkt ook duidelijk uit de ervaringen van talloze gebruikers.

Spirulina doet voor uw lichaam bijna hetzelfde als een grote beurt doet voor uw auto. De motor wordt schoongemaakt, de bougies worden opnieuw afgesteld, de olie wordt ververst; alles wordt goed doorgesmeerd.
Nadien trekt uw auto sneller op, schakelt veel soepeler en verbruikt minder benzine. En dat alles met nog steeds dezelfde motor...!

Even een gewetensvraag: Zorgt u net zo goed voor uw eigen gezondheid als u voor uw auto zorgt? Gun uzelf lichaam net zo vaak een ‘opknapbeurt’ met voldoende rust en ontspanning? Krijgt uw lichaam eenzelfde hoge kwaliteit ‘brandstof’, bijvoorbeeld in de vorm van verse groente en zongerijpt fruit?

Gezin en kinderen
Geeft meer energie

Verhoogt de weerstand

Bevordert betere prestaties in werk, sport en studie

Bevordert een snel herstel na ziekte en extra inspanningen

Tijdens en na de zwangerschap

Ook geschikt voor kleine kinderen
Kinderen

Voor kinderen geldt uiteraard een aangepaste dosering.
Voor kleine kinderen is twee tot drie maal per dag één tablet een goed gemiddelde.
Voor baby's kunt u een halve capsule (of een half verpulverd tabletje of een half theelepeltje poeder) oplossen in een bekertje appelsap.

Een succesvolle dag begint met Spirulina!
Met  Spirulina® ‘tankt’ u elke dag een extra portie zonnekracht, voor een gezond en actief leven.
Geef het daarom een vaste plaats. Bijvoorbeeld op de ontbijttafel, of naast uw tandenborstel.

Gewoon omdat Spirulina bij uw dagelijks ritme hoort.
Want alles gaat beter als u zich goed voelt!